Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ana SayfaAna Sayfa  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Akbayır Belediyesi’nden örnek proje

YazarMesaj
akbayirfm
Admin
Admin
akbayirfm

Akbayır Belediyesi’nden örnek proje Empty
MesajKonu: Akbayır Belediyesi’nden örnek proje   Akbayır Belediyesi’nden örnek proje Icon_minitimePaz Ocak 06, 2013 7:27 pm

Akbayır Belediyesi’nden örnek proje Hqfq4
Akbayır Belde Belediyesi tarafından SODES kapsamında hazırlanarak, Doğu Akdeniz kalkınma Ajansı’na (DOĞAKA) sunulan proje ile beldedeki sekizinci sınıf öğrencilerine yönelik SBS kursu açıldı.

Akbayır Belde Belediye Başkanı Tahsin Öztunç, DOĞAKA’ya sundukları projenin kabul edildiğini ifade ederek, proje kapsamında 28 öğrencinin SBS kursuna katıldıklarını söyledi.

Beldelerinde eğitim gören öğrencilerin daha başarılı olabilmeleri amacıyla hazırladıkları projenin amacına ulaştığını ve başarıyla uygulandığını ifade eden Öztunç, Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde projenin devam ettiğini kaydetti.

Öztunç, şunları söyledi:
“Akbayır Belediyesi olarak daha önceden hazırlamış olduğumuz projeyi Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansına sunduk. SODES kapsamında sunduğumuz proje ile Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezinde SBS kursumuz devam ediyor. 28 öğrenci bu kursa katılırken, öğrencilerin eğitim ve iaşe giderleri belediye tarafından karşılanıyor. Ayrıca üniversiteye hazırlık kurs kapsamında dershane gideri olarak Akbayırlı öğrencilere maddi destekte bulunuyoruz. Şu anda tadilatı devam eden binamızda ise, çok amaçlı toplantı ve düğün salonu, bilardo ve masa tenisi bilgisayar odası gibi faaliyetler ile kasaba gençlerimize örnek bir mekan hazırlayıp, hizmet vereceğiz.”
https://akbayirfm.yetkinforum.com

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Abayir belediyesi Cöp aracina kavustu
» Akbayır İlköğretim yeşillendiriliyor
» Akbayır Çim Saha özel maç ile açıldı
» Akbayır şehidini andı
» Akbayır kanalizasyona kavuşuyor