Elbistan’a bağlı Akbayır Beldesi’nde bulunan Akbayır İlköğretim Okulu bahçesine 3 adet 20 yaşında çam ağacı dikildi.
25 Kasım 2011 / 23:05
Elbistan'a bağlı Akbayır Beldesi'nde bulunan Akbayır İlköğretim Okulu bahçesine 3 adet 20 yaşında çam ağacı dikildi.
Akbayır Belde Belediye Başkanı Tahsin Öztunç'un girişimleri, Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük'ün talimatı ile dikilen ağaçlar, yeni yapılacak okul binasının bahçesini de süsleyecek.
Akbayır İlköğretim Okulu Müdürü Önder Uçar, yeni okul binalarının ihale edildiğini belirterek, dikilen ağaçların yeni okulun bahçesini de süsleyeceğini söyledi.
Yeni okul binasının mevcut okul binasının hemen yanındaki arsaya yapılacağını belirten Uçar, “Akbayır Belediye Başkanımız sayın Tahsin Öztunç'un girişimleri ile Elbistan Belediyesi tarafından okulumuzun bahçesine 3 adet 20 yaşlarında çam ağacı dikildi. Yeni okul binamızda aynı arsa içerisine yapılacağı için dikilen ağaçlar her zaman okulumuzu süsleyecek. Desteklerinden dolayı Akbayır Belediye Başkanı sayın Tahsin Öztunç ile ağaçların temini ve okul bahçesindeki yerine dikiminden dolayı Elbistan Belediye Başkanı sayın Durmuş Küçük ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.