Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ana SayfaAna Sayfa  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Akbayır Çim Saha özel maç ile açıldı

YazarMesaj
akbayirfm
Admin
Admin
akbayirfm

Akbayır Çim Saha özel maç ile açıldı Empty
MesajKonu: Akbayır Çim Saha özel maç ile açıldı   Akbayır Çim Saha özel maç ile açıldı Icon_minitimeSalı Mayıs 21, 2013 6:35 am

Akbayır Çim Saha özel maç ile açıldı N9dnn
Spor
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Genel Müdürlüğü bütçesinden ayrılan ödenek ve Akbayır Belediyesi’nin çalışmaları ile yapılan çim saha, oynanan özel karşılaşma ile hizmete açıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Genel Müdürlüğü bütçesinden ayrılan ödenek ve Akbayır Belediyesi’nin çalışmaları ile yapılan çim saha, oynanan özel karşılaşma ile hizmete açıldı.

Akbayır Belde Belediye Başkanı Tahsin Öztunç, çim sahanın yapımı için 2010 yılında çalışmalara başladıklarını ifade ederek, daha sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Genel Müdürlüğü ile görüştüklerini ve bir proje hazırladıklarını söyledi.

“Çim sahanın yapımı konusunda hazırladığımız projeyi AK Parti Grup Başkanvekilimiz Sayın Mahir Ünal’a da ilettik. Ciddi manada destek oldu. Bu sahayı Akbayır Beldesine kazandırmış oldu. Kendisine teşekkür ediyorum” diyen Öztunç, şöyle konuştu:

“Beldemize güzel bir çim saha kazandırmış olduk. Gençlerimize hediye ediyoruz. Yanında yeni yapılan okulumuz bulunuyor. İleriye yönelik beldemizde gençler sportif faaliyetlerini burada devam ettirirler. Sahaya da sahip çıkacakları kanısındayım. Belde halkı bu sahanın bakımı ve korunması için hassasiyet gösterecektir. Bunu temenni ediyorum. Sahanın açılışı için özel bir karşılaşma organize ettik. Elbistan Belediyespor yöneticileri ile görüştük. U19 takımı ile beldemizdeki gençler özel bir karşılaşma oynayacaklar. Onlara da teşekkür ediyorum. Bu saha Elbistan Belediyespor ileriki günlerde kullanımına açılacak. Elbistan Belediyespor da bu sahada çalışmalarını devam ettirir.”

Öztunç, “Spor dostluk ve kardeşlik demektir. Beldemizde ilk defa böyle bir organize düzenliyoruz. Bunun devamı gelecek. Gençlerimiz için farklı bir gün oldu. Onlara hizmet etmek gerçekten gurur ve sevinç verici bir durum” diyerek, çim sahanın hayırlı olmasını diledi.

Elbistan Belediyespor Altyapı Sorumlusu Nihat Erdoğan ise, saha zemininin iyi olduğunu belirterek, “Gerçekten güzel bir tesis olmuş. Gençlerin spor yapması için güzel bir ortam hazırlanmış. Spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı hem Elbistan Belediye Başkanımız Sayın Durmuş Küçük’e, hem de Akbayır Belediye Başkanı Sayın Tahsin Öztunç’a yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Akbayırlı gençlerin oluşturduğu takım ile Elbistan Belediyespor U19 takımı özel bir maç yaptı. Maçın ardından Belediye Başkanı Tahsin Öztunç, futbolculara baklava ikram etti.
https://akbayirfm.yetkinforum.com

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Akbayır kanalizasyona kavuşuyor
» Akbayır İlköğretim yeşillendiriliyor
» Akbayır Beldesi’nde yıldırım düştü
» Akbayır şehidini andı
» Akbayır kanalizasyona kavuşuyor