akbayirfm Admin
| Konu: Durmuş Ali ZOR 63 Yaşında vefaat etti Perş. Eyl. 07, 2017 8:55 pm | |
| Akbayır Mahallesi Enikçiler Kabilesinden Fakı Mehmet Lakabı İle Anılan Mahallenin İlk Eğitmenlerinden merhum Mehmet Zor ve Hürü Zor ailesinin oğlu Akbayır Mahallesi Enikçiler Kabilesinden Fakı Mehmet Lakabı İle Anılan Mahallenin İlk Eğitmenlerinden merhum Mehmet Zor ve Hürü Zor ailesinin oğlu, Sağlık Bakanlığında İl Müdürlüğü Müşavirlik ve Genel Müdürlük Yapan Uluslararası Gökkubbe Yardım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, Sonay Zor’un eşi, Dr. Kürşat Zor ve Tuğba Zor’un babaları, emekli Öğretmen Halil Zor, Orman Yüksek Mühendisi Hüseyin Zor, Kocaeli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Ahmet Zor, Hürü, Nazlı ve Seher kardeşlerin kardeşi, esnaftan Okullar Pazarı sahibi Ahmet İnan, Office Store sahibi Oğuz İnan, Sağlık Memurları Hacı İnan, Yunus İnan ve Ayşe İnan kardeşlerin dayıları, Durmuş Ali Zor, 06.09.2017 tarihinde Muğla-Milas Karayolunda geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 8 Eylül 2017 tarihinde Cuma namazını müteakip Adana Buruk Mezarlığında cenaze namazı kılınarak aile mezarlığında toprağa verilecektir. Taziye için telefonlar: 0 542 324 43 22 abisi Halil Zor, 0 532 683 98 18 kardeşi Ahmet Zor.
En son akbayirfm tarafından Cuma Eyl. 08, 2017 7:47 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
akbayirfm Admin
| Konu: Geri: Durmuş Ali ZOR 63 Yaşında vefaat etti Cuma Eyl. 08, 2017 7:48 am | |
| Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun | |
|