Yaklaşık 1 aydan beri alt yapısını oluşturdugumuz sitemizi üyelerimizin sabırsızlıkları nedeni ile
tam bitirmemiş olsak bile sizlerin hizmetine açmış bulunmaktayız. Hayırlı olsun insallah.
yakın tecrübelerime baglı olarak sizlere tanışma ile ilgili bir kaç önemli şeyler yazmak istiyorum ;
öncelikle tanışma bölümünün amacı ; foruma yeni katılan üyelerin kendilerini bölüm içerisinde tanıtmasıdır. Bu yüzden de "Ben geldim aranızda yer var mı?" tarzı çocukça mesajlar yazmak yerine,kendinizi üstünkörü de olsa anlatmaya, en azından boş vakitlerinizde neler yaparsınız, nelerden hoşlanırsınız anlatmaya çalışmanız yeterli olacaktır.
Bölüm içerisinde açılan konular altında ikili muhabbet etmek ve bölümü "Serbest Kürsü" bölümü gibi kullanmak yasaktır.
Kendisini tanıtan üyeyi rencide edici yorumlarda bulunmak, forumdan süresiz olarak uzaklaştırılma nedenidir.
Eleştrilerinizi yaparken mantık ve saygı çerçevesinde kalmaya özen gösteriniz. Kişinin kendisini anlatmasını beğenmediyseniz, daha iyisini yaparak kişiye cevap veriniz.
bu kurallardan birine veya birkaçına kasıtlı olarak uymadığı tesbit edilen üye, forumdan süreli veya süresiz olarak uzaklaştırılabilir...
A K B A Y I R F M