akbayirfm Admin
| Konu: Öztunctan yatirim cagrisi Ptsi Mayıs 24, 2010 10:55 pm | |
| Öztunç’tan yatırım çağrısı Akbayır Belde belediye başkanı Tahsin Öztunç, beldelerine yatırım yapmak isteyen işadamı ve sanayicilere her türlü yardım ve desteği sağlamaya hazır olduklarını söyledi. Akbayır Belde belediye başkanı Tahsin Öztunç, beldelerine yatırım yapmak isteyen işadamı ve sanayicilere her türlü yardım ve desteği sağlamaya hazır olduklarını söyledi. Elbistan Sanayici ve İşadamları Derneği (ELSİAD) Başkanı Emin Polat ile yönetim kurulu üyeleri ve işadamlarına beldelerinde kahvaltı veren Belediye Başkanı Tahsin Öztunç, Kapıdere-Kumlu yolu üzerinde bulunan beldelerinde yatırım için geniş arazilerin yer aldığını belirterek, her türlü resmi işlem konusunda da kendilerinin yardım ve desteğe hazır olduklarını ifade etti. Elbistan Organize Sanayi Bölgesi'nin de Akbayır Kasabası civarında olduğunu kaydeden Öztunç, şunları söyledi: “Akbayır beldemiz, ülkemizin Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile bağlantıyı sağlayan yeni ve en önemli alternatif karayollarından biri olan, Kapıdere-Kumlu Yolu üzerinde yer alıyor. Bu yol ileriki yıllarda çok daha büyük önem kazanacak ve ticarette en çok tercih edilen yollardan biri olacak. O nedenle Elbistanlı sanayici ve işadamlarından beldemize yatırım yapmalarını tavsiye ediyoruz ve arzuluyoruz. Elbistan Organize Sanayi Bölgesi'nin hemen yanı başında bulunan beldemizde, her türlü yatırım için uygun alanlar yer alıyor. Biz hem beldemize yatırım yapılması, hem de sanayicimizin ticaret yolu üzerinde yatırım yapmasına imkân sağlamak amacıyla beldemize davet ediyoruz. Akbayır Belediyesi olarak yatırımcının her zaman yanında olacağız ve her türlü bürokratik işlemde üzerimize düşeni tam anlamıyla yapacağımızı belirtmek istiyorum. Yeter ki işadamlarımız burada yatırım yapsınlar, biz her türlü yardımı yapmaya hazırız.” Elbistan Sanayici ve İşadamları Derneği (ELSİAD) Başkanı Emin Polat ise, Akbayır Belde Belediye Başkanı Tahsin Öztunç'un davetine teşekkür ederek, “ELSİAD olarak, yatırım yapmak isteyen üyelerimizi bu konuda bilgilendireceğiz. Akbayır Belediye Başkanımız sayın Tahsin Öztunç'un destek çağrısı çok önemli. Akbayır önemli bir yol üzerinde bulunduğundan yatırımlar için çok elverişli bir bölge. Belediye Başkanımıza bu nazik davetinden ve verdiği destek sözünden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
| |
|